Bryn – en ladehub inn i fremtiden!

Bryn – en ladehub inn i fremtiden!

 

ODI jobber mye med å få på plass en ladeinfrastruktur slik at våre medlemmer får tilgang til rask og prisgunstig strøm. Vår næring skal være elektrisk pr. 1. november 2024 i Oslo, og i løpet av 2027 i Akershus. Dette krever store investeringer i både kjøretøy, servicemarkedet og ikke minst ladeinfrastruktur. 

På Bryn i Nils Hansens vei 15 har ODI i en årrekke drevet bensinstasjon og servicestasjon, med gode tilbud til drosjenæringen i form av drivstoff, bilvask, verksted og mer. ODI ønsker at servicestasjonen på Bryn skal fortsatt være det naturlige møtestedet for drosjenæringen i hele vår region, men nye tider krever nye tiltak og tilbud. 

ODI har derfor blitt engasjert i områdeutviklingen av Bryn Øst som er det område vår stasjon ligger, men også mange andre næringsbygg og eiendommer. Bryn Øst er et område bestemt for utvikling av Oslo kommune, og det skal både fortettes og gjøres mer tilgjengelig for innbyggere og næringsliv. ODI støtter en utvikling som gjør Bryn enda mer tilgjengelig og verdiskapende, og dermed også et attraktivt sted for passasjerer som trenger drosjenæringens tjenester.

ODI har jobbet tett sammen med Circle K for å bygge ut vår stasjon på Bryn til en lade-hub for drosjenæringen. Etter gjennomført planlegging, og søknadsprosesser rettet til myndighetene, kunne første spadestikk gjøres 12.juni. Første fase er å etablere en nettstasjon med 4 megawatt strøm, som skal forsyne ladefasiliteter på hele Bryn stasjon. De første ladetårn driftet av Circle K, skal være klare i løpet av september. ODI igangsetter etablering av egne hurtigladeløsninger for våre medlemmer rett etter sommeren.

Vi gleder oss over å være en aktør som bidrar positivt til det grønne skiftet, og håper å kunne bistå våre medlemmer på best mulig måte gjennom å tilby elektrisk kraft til kjøretøyene fremover. Følg oss gjerne på sosiale medier der vi skal poste bilder og informasjon om den videre utvikling! 

logo.svg
OSLO DROSJEEIERES INNKJØPSLAG SA

Åpningstider:

Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00