Trondheimsveien 100

Vi satser på utvikling!

Trondheimsveien 100 er en flott eiendom eid av Oslo Drosjeeieres Innkjøpslag SA. Bygningen tilbyr fasiliteter som er i stor grad dedikert drosjenæringen, blant annet selvvask og bilvask, samt kontorer og garasjeplasser med ladepunkter. Blant leietakerne finner man Oslo Taxi, som drar nytte av de tilrettelagte tjenestene for effektiv drift av drosjevirksomheten.

Oslo Taxi

Oslo Taxi. Eldst og størst i Oslo.

Oslo Taxi ble etablert som Den kommunale bilsentral allerede i 1921. Dette gjør oss til en av de eldste taxisentralene i Nord-Europa. Med 50 % av løyvene i Oslo har vi den klart største bilparken av alle sentralene i Oslo og Akershus, og årlig kjører vi nærmere 5 millioner turer. Selskapet har ca. 195 ansatte, nærmere 3000 tilknyttede sjåfører og har inngått avtaler med over 350 bedrifter i tillegg til offentlig sektor. Oslo Taxi er ISO-sertifisert etter den nye ISO-standarden ISO 9001:2015, og miljøsertifisert etter ISO 14001:2015.

Image

Selvvask i garasje, 3. etasje

Selvvask annleg for leietakere og drosjenærig.

Det selges polletter på vårt kontor i 3. etasje. Du kan velge mellom sett med 2 polletter (1 vask) eller 12 polletter (kjøp 10, får 2 gratis). Du kan enkelt betale med Vipps (#813718). Åpne Vipps og velg pakke du ønsker. Hent hos oss i administrasjons åpningstid.
Image

Carl Berner Bilvask & Bilpleie

Carl Berner Bilvask & Bilpleie tilbyr profesjonell bilvask og bilpleie med fokus på kvalitet og kundetilfredshet. Vårt erfarne team bruker de beste produktene og teknikkene for å gi bilen din en skinnende ren finish. Enten du trenger en grundig innvendig rengjøring, utvendig vask, eller full bilpleie, kan du stole på oss for fremragende service. 

Image

Oslo kommune - Dagsenteret

Dagsenteret et tilbud til mennesker med omfattende funksjonsnedsettelse mellom 18 og 67 år.

Image

Lentus Gruppen

Lentusgruppen AS er 100% privateid og består i dag av flere selskaper innenfor dagligvare, eiendom, investering og finans. 

Konsernets reise startet i 1997 da Inder Singh jobbet i Sinsen Kolonial som daglig leder og startet med en storkiosk på Torshov. I 2001 utviklet han kiosken til å bli en Joker-butikk der overskuddet ble investert i leiligheter for utleie. Første investering var Årvollskogen hvor Sinsen Kolonial kjøpte ti leiligheter. Etter dette ble det kjøpt flere leiligheter og i 2007 kom Joker-butikk nummer to. Frem til 2011 besto Sinsen Kolonial av 13 butikker og leiligheter. I 2011 ble Inder eier av Sinsen Kolonial, og det ble etablert en rekke selskaper innenfor eiendom, bygg, sikkerhet, eiendomsmegling og finans.

Image

Enerhaugen Arkitektkontor

Enerhaugen Arkitektkontor er et veletablert kontor med underkant av 30 ansatte. Siden 1985 har vi vært engasjert i et stort spekter av prosjekter innenfor arkitektur og byutvikling. Hovedtyngden av våre oppdrag ligger i dag innenfor prosjektering av skoler, boliger, barnehager og kulturbygg, regulering, rehabilitering og antikvarisk restaurering.

Enerhaugen Arkitektkontor ønsker å levere samfunnstjenlig og meningsfull arkitektur. Vi arbeider etter en velutviklet metodikk med fokus på et godt sluttresultat, hvor arkitektonisk kvalitet og merverdi for byggherre og sluttbruker vektes høyt. Vi legger stor vekt på et stabilt og godt arbeidsmiljø som grunnlag for en produktiv virksomhet.

Image