Spireaveien 18

Vi satser på våre leietakere!

Velkommen til vår eiendom på Spireaveien 18, 0580 Oslo! Vi er stolte av å ha et variert og dynamisk fellesskap av leietakere som bidrar til et levende og produktivt drosjemiljø.

Norges Taxi Regnskap AS

Din pålitelige partner for regnskapstjenester i taxibransjen!

Norges Taxi Regnskap AS ble etablert i 1994 og i dag er næringens eget autoriserte regnskapskontor som er eid av Oslo Drosjeeieres Innkjøpslag, Oslo Taxi AS og Norges Taxiforbund.

Vi fører regnskapet ca. 300 taxieiere i Oslo og omegn.

  • Bransjekunnskap: Vi har lang erfaring og dyp forståelse for utfordringene og mulighetene i taxibransjen.
  • Personlig Service: Hver kunde får en dedikert kontaktperson som kjenner din virksomhet og kan gi skreddersydde råd.
  • Pålitelighet: Vi er kjent for vår nøyaktighet og pålitelighet. Du kan stole på at ditt regnskap er i trygge hender.
Image
Image

Kirkestuen Bilservice AS

Kirkestuen Bilservice AS er en av våre verdsatte leietakere i Spireaveien 18, 0580 Oslo. Selskapet har etablert seg som en pålitelig og profesjonell aktør innen bilservice, med et sterkt fokus på kundetilfredshet og kvalitet.

 

  • Tjenester: Kirkestuen Bilservice AS tilbyr et bredt spekter av tjenester innen bilvedlikehold og reperasjoner. Dette inkluderer alt fra rutinemessig service og EU-kontroll til mer omfattende reperasjoner og diagnose av tekniske problemer.
  • Erfaring: Med mange års erfaring i bransjen, har Kirkestuen Bilservice AS opparbeidet seg et solid rykte for sin kompetanse og pålitelighet. Deres team av dyktige mekanikere og teknikere sørger for at alle jobber utføres med høyeste standard.
  • Kundefokus: Selskapet legger stor vekt på å yte utmerket kundeservice. De tilbyr skreddersydde løsninger for hver enkelt kunde, og strekker seg langt for å sikre at kundene forlater verkstedet med et smil.
  • Moderne fasiliteter: Lokalisert i moderne og velutstyrte lokaler i Spireaveien 18, har Kirkestuen Bilservice AS tilgang til det nyeste innen diagnostisk utstyr og verktøy, noe som gjør dem i stand til å håndtere både enkle og komplekse bilreparasjoner.

CenCom AS

CenCom AS driver med utvikling, produksjon, salg og service av taksameter systemer til Taxinæringen. CenCom As har siden 1989 vært en ledende leverandør i Norge. CenCom AS innretter sin virksomhet mot å dekke næringens og medlemmenes behov for aktuell teknologiutvikling, varer og tjenester. I service- og monteringshallene samt butikk, kundemottak og godkjenning betjener vi i hovedsak kunder basert på og rundt Østlandet. Teknisk avdeling håndterer oppfølging for alle øvrige kunder i inn- og utland. Samarbeid og kommunikasjon med eksterne leverandører av program- og maskinvare samt kontroll med egne datasystemer er viktige oppgaver i teknisk avdeling. CenComs salgsavdeling jobber aktivt i markedet både i Norge og Norden.

Image
Image

Norges Taxiforbund Avd. Oslo

Norges Taxiforbund Avd. Oslo er en fylkesavdeling av Norges Taxiforbund.

Fylkesavdelingen organiserer drosjeeiere ved følgende sentraler i Oslo: Oslo Taxi – Norges Taxi – Christiania Taxi – Taxi 2 – By Taxi – Scandinavian Taxi.

Oslo og Akershus utgjør ett felles løyveområde (kjøreområde) i denne regionen. Fylkesforeningen ledes av et styre bestående av drosjeeiere fra de respektive sentraler som velges på Fylkesavdelingens årsmøte.

Foreningens formål:

Fylkesforeningens formål er å ivareta medlemmenes faglige, næringspolitiske, yrkesmessige og sosiale interesser. Fylkesavdelingen og dets medlemmer er også underlagt Norges Taxiforbunds vedtekter.