Strategisamling for styret i ODI 3-4. september 2024

Strategisamling for styret i ODI 3-4. september 2024

Styret i ODI samles for strategidiskusjon 3. og 4. september i Stavanger. Formålet med samlingen er å diskutere og utarbeide langsiktige strategier for organisasjonens videre utvikling og styrke medlemsfordelene ytterligere.

Samlingen vil inkludere besøk til Rogaland og Stavanger taxisentraler, hvor vi vil dele erfaringer og diskutere viktige temaer som grønt skifte og lading. Vi skal også se på energistyringssystemet som Rogaland Taxi har investert i. Energistyringssystemet er levert av Kverneland Energi og består av 306 solcellepaneler fordelt på to tak, en battericontainer og hurtigladestasjoner. Solcellene kan produsere rundt 108.000 kWt årlig. Batteriet i containeren er på 320 kWt, og skal brukes til hurtiglading av drosjene uten å belaste strømnettet, kutte effekttopper og lagre solstrøm. Hele systemet overvåkes kontinuerlig gjennom et smart styringssystem. Mer om dette prosjektet kan du lese her: Grønn taxinæring på Forus - ForUS

Vi ser frem til to produktive dager med konstruktive diskusjoner og nyttige besøk som vil styrke vårt arbeid samarbeidet mellom ODI og taxisentraler i Rogaland.

logo.svg
OSLO DROSJEEIERES INNKJØPSLAG SA

Åpningstider:

Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00