Til minne om Kurt Gjøen

Til minne om Kurt Gjøen

ODIs administrerende direktør gikk av med pensjon 31.mars i år. Kurt hadde vært ODIs leder i en årrekke, og sikret at bedriften og organisasjonen nådde store høyder i både økonomi, drift og utvikling. Han hadde sikret at bedriften var veldrevet, og med en profesjonell og kompetent stab – samt at han hadde bidratt til å overlevere ODI til sin etterfølger godt rigget for videre vekst.

Gjennom våren fikk vi til 70-årsmarkering, festlunsj på Tårnet sammen med nye og gamle tillitsvalgte, og ikke minst en stor markering av Kurt på årets årsmøte den 29.mai. 

Dessverre gikk Kurt bort som følge av kreft og komplikasjoner knyttet til kreftsykdommen 17. juni i år. Vi ønsket at Kurt skulle få nye pensjonisttilværelsen med reiser og hyttetur og ikke minst sin store hobby, nemlig bilkjøring. Vi i ODI – styret, administrasjonen og medlemmene – er triste over Kurts bortgang, og våre tanker går til hans nærmeste, Kristine, barn og barnebarn.

Den 25. juni ble Kurt bisatt i Vestre Aker Gravlund, med en verdig seremoni i Vestre Aker Kapell. Det var med sorgtung glede at vi fikk markert hans bortgang med svært gode taler og ikke minst blues- og rockemusikk som så inderlig vel symboliserte Kurt og hans interesser. 

Vi minnes Kurt med mange, gode og store minner. 

logo.svg
OSLO DROSJEEIERES INNKJØPSLAG SA

Åpningstider:

Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00