HJEM
MENY
Søk

Prisendringer for Fortum Charge & Drive.

Varsel om prisendringer for Fortum Charge & Drive-tjenester. Endringene vil gjelde fra 1. april 2021.

Vi ønsker å informere deg om våre prisendringer for Fortum Charge & Drive-tjenester. Samtidig med prisendringene innfører vi en ny prisstruktur, som er basert på kWh-forbruk under lading. Dette er noe mange av kundene våre har etterspurt, og vi er derfor glade for å kunne introdusere dette for lynlading (HPC) og mellomrask lading (AC/22 kW).

Prisendringene gjelder for de fleste ladere som er tilgjengelige via Charge & Drive. Ettersom Charge & Drive e-mobilitetstjeneste gir deg tilgang til ladesteder som drives av forskjellige ladepunktoperatører, kan prisene på ladere variere. Du finner tilgjengelige ladere og gjeldende priser i Charge & Drive-appen.

LAST NED CHARGE & DRIVE-APPEN

Gjeldende priser fra 1. april 2021:

  • Mellomrask lading (AC/22kW): 3 kr per kWh
  • Hurtiglading (DC/50kW): 3,10 kr per min
  • Lynlading (HPC/+75kW): 5 kr per kWh
Som en av de største leverandørene på mobile ladetjenester i Norden, jobber vi kontinuerlig for å forbedre og utvide tilbudet vårt. Dette slik at du kan lade bilen din enkelt og praktisk, både hjemme og på veien. For mer informasjon om Fortums ladetjenester, vennligst se her.

Har du spørsmål eller ønsker å gi din tilbakemelding på noen av tjenestene våre, kan du sende oss en epost på chargedrive.no@fortum.com.

Vennlig hilsen,
Fortum Norge

Tlf: 22 38 94 40

Tastevalg:
1 - Sentralbord og admin ODI/NTI
2 - Økonomi
3 - Taxibutikken
4 - Circle K Bryn

Hovedkontor
Åpningstider ODI/NTI
Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00
kontakt@odi.no
Vår servicestasjon
CircleK Bryn
Les mer her