HJEM
MENY
Søk

Ny administrerende direktør i ODI

ODI har ansatt Jon Anders Henriksen som ny administrerende direktør. Jon Anders kommer fra stillingen som næringspolitisk direktør i Oslo Handelsstand Forening. Han starter i stillingen 1. april, da han overtar etter Kurt Gjøen som går av med pensjon. Jon Anders har lang erfaring fra arbeid med næringsliv og organisasjoner i Oslo, med særlig oppmerksomhet på transport og mobilitet. Vi gleder oss til å få Jon Anders med på laget, og fortsette den gode utviklingen av ODI som leverandør til drosjenæringen.

 

«Jeg ser frem til å ta over stafettpinnen i en veldrevet organisasjon, og bidra til å utvikle gode tjenester for drosjeeierne. ODI skal sikre best mulig betingelser for over 1600 drosjeeiere og bedrifter, og gjennom felles innkjøp sikre lønnsomhet, kompetanse og bærekraftig transport for viktige transportaktører i Osloregionen. Våre drosjeeiere ønsker en utvikling der gode og seriøse transportopplevelser for kundene er viktigst, og at våre sjåfører gir kundene trygghet, effektiv, komfortabel og seriøs transporttjeneste. Jeg håper å kunne bidra til et godt team hos ODI som skal levere konkurransedyktige tjenester til drosjeeierne samtidig som vi også utvikler våre eiendommer i Oslo. En seriøs, fremtidsrettet og teknologitung drosjenæring skal være en del av grunnmuren i Oslos transportnæring», sier Jon Anders Henriksen.

 

Vi takker så mye Hammer & Hanborg AS for støtte i rekrutteringsprosess og ønsker Jon Anders Henriksen velkommen!

På bilde: Jon Anders Henriksen (til venstre) og Gunnar Frogner Dahl, Styreleder Oslo Drosjeeieres Innkjøpslag (til høyre).
Tlf: 22 38 94 40

Tastevalg:
1 - Sentralbord og admin ODI/NTI
2 - Økonomi
3 - Taxibutikken
4 - Circle K Bryn

Hovedkontor
Åpningstider ODI/NTI
Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00
kontakt@odi.no
Vår servicestasjon
CircleK Bryn
Les mer her