HJEM
MENY
Søk

DAB-kampanje via Viking Redningstjeneste

I forbindelse med slukkingen av FM-nettet i Norge, tilbyr nå Viking Redningstjeneste Detalj AS salg og montering av DAB+ adapter Pure Highway 600 til utvalgte kunder.
Viking er én av kun tre aktører i bilbransjen, som kan tilby salg og montering av Pure Highway 600 i Norge.

Pure Highway 600

Pure Highway 600 er et DAB+ adapter med meget god dekning, krystallklar lyd, enkel i bruk, og ikke minst støtte for hands-free og streaming via din mobiltelefon. Mange adaptere som tilbys har ikke innebygget funksjon som Service Following (automatisk kanalbytte), TA – Trafikkmeldinger og hands-free og streaming av musikk fra mobiletelefon. Pure Highway 600 har alt dette og er ett av få DAB-adapter godkjent av Digitalradio Norge, eiet av NRK og P4-gruppen.

Vær rask!

Viking har generelt meget stor pågang fra bedriftskunder i Oslo, Drammen og omegn som ønsker å kjøpe og få montert produktet i sine kjøretøy. Som kunde av Viking Redningstjeneste Detalj AS vil din bedrift bli prioritert. Vi har under 1.000 enheter igjen, og importøren får ikke inn produktet igjen før i begynnelsen av mai. Vi monterer så lenge beholdningen rekker, men er nok helt tomme i slutten av mars.

Slukkeplan

FM-nettet i Telemark, Buskerud, Hedmark og Oppland slukkes om noen få dager, 26. april 2017.
FM-nettet i Oslo slukker 20. september 2017, samtidig med Østfold, Vestfold og Akershus. Utfordringen er at med så stor pågang fra kunder, lang leveringstid på DAB-adapter og fullbookede monteringstider, vil dessverre mange kunder ikke få montert DAB-radio før i 2018.
Les mer om slukkingen av FM-nettet på www.radio.no

Kontakt oss i dag

Våre montører kommer ut til din bedrift når dere ønsker, uansett tid på døgnet og monterer i deres kjøretøy som lastebiler, firmabiler eller ansattes privatbiler.
Ønsker dere å benytte dette tilbudet eller har spørsmål:

ta kontakt med oss på 23 19 10 11 og tast «5» for administrasjon eller send oss en henvendelse på vikingdetalj@vikingredning.no
Alle bestillinger må sendes pr. e-post, slik at vi får registrert bestillingen korrekt.

Les mer om tilbudet vedlagt.

Last ned dokument
Tlf: 22 38 94 40

Tastevalg:
1 - Sentralbord og admin ODI/NTI
2 - Økonomi
3 - Taxibutikken
4 - Circle K Bryn

Hovedkontor
Åpningstider ODI/NTI
Man - Fre 8:00 - 15:30
Sommertid (jun-aug) 8:00 - 15:00
Fax: 22 38 94 57

kontakt@odi.no
Vår servicestasjon
CircleK Bryn
Les mer her